Over ons

 • Syben natuursteen

  Syben natuursteen ontpopte zich doorheen de jaren door veelvuldige toekomstgerichte investeringen, doorgedreven specialisaties, profesionele adviezen en een onberispelijke afwerking van concept tot plaatsing.

  Ons maatwerk is onze beste publiciteit, want het spreekt tot de verbeelding van menige: bouwheren, aannemers en architecten. Niet alleen zorgen wij voor het uittekenen van concepten, maar ook voor de verwerking en plaatsing van de materialen.

  Enkele specialiteiten:
  Uittekenen en plaatsen van trappen, vloer-en muurbekledingen, precisie-uitvoeringen van keukentabletten of badkamerbekledingen, massieve materialen, renovatie van vloeren en gevels, en nog zoveel meer...

  Wij maken gebruik van vele soorten natuursteen in een breed gamma van toepassingen. Natuursteen is makkelijk te onderhouden en het behoudt zijn natuuurlijke schoonheid. Bij de verschillende uitvoeringen van exterieurs en interieurs zijn er veel mogelijkheden.

  Interesse? Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!
 • Eigen transport

  Wij beschikken over eigen transportmiddelen om de op maat gemaakte werkstukken zonder schade op de gewenste locatie af te kunnen leveren.

 • Uniek in België: de wipzaag

  De Blauwe Steen uit Henegouwen is een steen die enorme mogelijkheden biedt op het vlak van de afwerkingsvormen, zowel voor standaardproducten als voor maatwerk. Wij beschikken dan ook over de ultieme machines en de jarenlange ervaring om van uw wensen een prachtig werkstuk te verwezenlijken